Μαθιουδάκης Γιώργος

Μαθιουδάκης Γιώργος

ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΤΟ 1972 ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΟΥ ΖΥΜΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 7 ΕΤΩΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΑ ΣΕ ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’80 ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.10 ΕΤΩΝ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΛΥΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ROSS DALY ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ 1991 ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ. ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘΗΤΕΙΑ 1992-1993 ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΠΙΤΕΡΗ ΣΤΟ ΛΑΟΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.
ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΙΧ.ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗ ΤΗ ΣΟΥΛΑ ΔΑΣΚΑΛΟΜΑΡΚΑΚΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΚΑΚΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.
ΕΧΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΟ 2003 ΕΠΕΚΤΕΙΝΩ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ «ΡΕΦΡΕΝ» ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ 93-97 ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟ 2006 ΜΕ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΩΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ “ ΚΡΗΤΙΚΟΣ F.M. 97,4 ’’.
ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ
ΣΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΣΗ ΛΗΣΜΟΝΙΑΣ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑ

Date

05 Μάιος 2015

Categories

Λυράρηδες