Μαθιουδάκης Γιώργος

Μαθιουδάκης Γιώργος

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ  ΤΟ 1972 ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΖΥΜΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 7 ΕΤΩΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ  ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΕ  ΣΕ ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ KAI  ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’80 ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ  ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.10 ΕΤΩΝ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΜΙΩΝΗΣ  ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΛΥΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ROSS DALY ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 

 

ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ  ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ 1991 ΚΑΝΕΙ  ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ. ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ 1992-1993 ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΠΙΤΕΡΗ ΣΤΟ ΛΑΟΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΕΙ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΙΧ.ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗ ΤΗ ΣΟΥΛΑ ΔΑΣΚΑΛΟΜΑΡΚΑΚΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΚΑΚΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.

ΕΧΕΙ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ 

 

ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ  30 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ.

ΤΟ 2003 ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ  ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ «ΡΕΦΡΕΝ» ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ  ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ  ΕΝΩ  ΤΟ 2006 ΤΟΝ  ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ  ΜΙΑ ΔΙΩΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ “ ΚΡΗΤΙΚΟΣ F.M. 97,4 ’’.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΘΗΤΕΙΕΣ ΣΤΟ Δ.Σ. 

 

Date

05 Μάιος 2015

Categories

Λυράρηδες