Κουκλάκης Ματθαίος

Κουκλάκης Ματθαίος

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΤΟ 1981 ΣΤΟΝ ΚΕΦΑΛΑ.
ΕΧΩΝΤΑΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΚΟΡΩΝΙΟΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΣΥΧΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΩΝ ΓΥΡΟ ΧΩΡΙΩΝ ΟΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΙΩΤΕΣ ΚΑΛΥΤΕΧΝΕΣ. ΕΤΣΙ ΡΙΖΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΕΤΑΙΡΟ ΤΟΠΙΚΟ ΧΡΩΜΑ. ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ.
ΣΤΑ 15 ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΛΥΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΟΛΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΑΓΩΡΑΣΕ ΜΙΑ. ΕΙΧΑΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔAKH (ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΗ) ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΓΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΛΥΡΑ. ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΠΑΚΙ  ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ. ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ...ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2011 ΕΦΤΟΙΑΞΑ ΕΞ ΟΛΟΚΛΥΡΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΛΥΡΑ. ΣΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΛΥΡΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ...ΑΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΘΕΟΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.

Date

05 Μάιος 2015

Categories

Λυράρηδες